2009-01-29

Nu ligger man i sängen igen och filosoferar. Får besök i morgon av en viss Jenna=). Ska bli skönt att träffa henne, känns betryggande att ha henne och Maria i närheten.

I morgon är premiären börjar bli sjukt nervös. Det kommer att gå bra, men.. just att det är första gången vi spelar upp dramat officiellt får mina nerver att krypa ur kroppen på mig. ^^. Har hört att man ska ha lite nerver också och det stämmer nog, nerverna gör hela pjäsen, hjälper till att förstärka känslan.

Lördag har vi också spelning, sen är det utgång med tjejerna, lite förfest här först bara. :D!

Nästa vecka kommer Jennie, Maads, och Graaabsen upp hit och då blire party time efter sista spelningen, vare sig vi vill det eller inte blir det en vild kväll! JUBELIDOTER, PAJASER och PAJSARE och jag:)^^ haha. Det ska bli drag, no doubts!

Jaa, men nu ska jag sova och få min skönhetssömn så jag orkar stå på scenen och agera i morgon, hårt liv och upptaget liv att vara mig i bland! Dags att ta på mig agerarrollen nu:) tihi

gonatt allesammans:)

None

2009-01-26

Nu ligger jag här och funderar, skulle egentligen ha sovit för två timmar sen! Det blev tydligen inget av med det!
Jag har massa funderingar runt skolan, runt jobb och massa saker!
Har nog ganska svårt att varva ner! Någonstans i bakhuvudet grämer det mig att jag har mycket och göra hela tiden! Det känns som att det är så mycket så att jag hinner glömma bort vad jag ska göra + Pengar, till hyra mat och såvidare. Måste hitta ett nytt jobb snarast, annars slutar det inte så jättebra! I och för i sig är väl inte det några problem, men ska väl försöka att låta bli och jobba under två veckor nu och söka nytt jobb

Vill helst av allt inte jobba med telefonförsäljning om jag inte jobbar på mitt gamla jobb! Jobbar jag däremot på det gamla stället har jag inga problem med det!

Måste ta tag i mig själv lite nu! Skulle kanske behöva någon som kan ta tag i mig och ruska om mig lita så att jag börjar inse att det är dags att klättra uppåt och växa upp lite mera!
Jaja, den dagen kommer väl, tills dess får jag se till att ruska om mig själv lite grann och börja använda den smarta och vuxna delen av mig själv!

Sitter för tillfället och kollar på jobb i Spanien till sommaren, eller ja, inte bara i Spanien utan även i andra europeiska länder, spelar faktiskt ingen större roll, men spanien känns ändå TOP NOCH! Det skulle vara de ultimata!



Sometimes I really miss this girl! I often wonder, where did she go. When will she come back? Is she ever coming back, I really miss her?


2009-01-26

Har nyss kommit hem från teater repet! Det gick bra, och finally kan jag mina lines, som jag iofs skulle kunnat för mer än en månad sen! Haha, bättre sent en aldrig?^^
Citerat från den ultimata tidsoptimisten, JAG!

Glad över att det går framåt i alla fall, förr kändes det som vi tog ett steg framåt och två bakåt, nu känns det som vi tar ett steg bakåt och tre steg framåt! Mycket viktigt påpekande!



Vill passa på att nämna en av mina bästa vänner i bloggen, STUART GREENBURG! Hon är alltid mina stödhjul, en person jag alltid kan prata med, skratta med, beklaga mig till, skämta med, har roligt med, ha tråkigt med och nämnde jag SKRATTA MED? :D
Tack för att du finns! Tkr det är lite synd att du ska fara till Uppsala, men jag antar att du kommer att vara hemma där vi bor nu, ungefär lika mycket som jag!

Jag har konfirmerat mig själv som en del av inredningen i Stuarts nya lägenhet! It's just aaaaazzzzum! Det får hon leva med!

Skönt att vara hemma en stund, känner att jag behöver varva ner lite, springer runt och stressar massvis i smyg!

Time is nothing more than aging, aging is nothing more than experiences, experiences is nothing more than knowledge, knowledge is nothing more than life, life is nothing more than time!
Live in the present, neither the future, nor the past time

The day today is the day you know, the day yesterday you knew, tomorrow you will learn to know!


2009-01-26

Idag är det måndag! Börjar 13.00 och slutar säkert inte före 18.00! Vi ska hålla på och repetera teatern! Väldigt roligt måste jag säga att det är! Lite jobbigt ibland, men 90% enbart roligt!

Funderar om jag ska ta och åka till Stockholm eller Östersund efter teaterhelgerna och bara ut på äventyr i min ensamhet! Skulle vara skönt att bara sätta sig på ett tåg och inte veta vart jag ska hoppa av, utan hoppar av när det känns som om jag har åkt klart! Luffa runt lite, över en helg sådär.
Egentligen, Varför inte?

Ska väl skriva klart Emils CV till i kväll eller till i morgon kväll, satt med en trocca och datorn igår och klurade på det där CV:T som ska översättas! Det går framåt, men känns som om man måste vara 100% noggrannare när man hjälper andra med det, den bästa prestationen man kan göra för att inte köra ihop det! Annars känns det kasst!

-HEEY!........ EEY! KAN DU HÅLLA KÄFT!
-DU KAN HÅLLA KÄFT!
haha^^

Funderar på om det här kommer att bli min revolutionsdag! Kanske ska gå och köpa gymkort! Har funderat på det länge, att bara fundera har inte hjälpt mig att tappa de där extra onödiga kilona! Så kanske man ska sätta funderingen i verkligt bruk så det händer något någon gång!

Snygga bikinikroppen tackar jag inte nej till! Då blir det den här bikinin och inte den kroppen, men en betydligt mindre rund kropp dock! haha^^

Kanske den snyggaste! Ooh ja!
Snygga bikinis tackar jag inte heller nej till! Till sommaren är den MIN!


2009-01-25

Festen igår blev en helt lyckad fest!
Tack Lindha för snuskigt god mat, och snuskigt trevligt umgänge:D! Man fyller då 20 allt för sällan! =).
Idag blir det de gamla vanliga, ska upp till skolan igen och en ny vecka är på g! Teaterpremiären närmar sig, så man trippar en del på tårna nu såhär i sluttampen!!



Vet inte vad det är med den här bilden, men något får mig att tycka att den är sjukt verklig och sjukt fascinerande! haha:)

Ha en bra night u all folks out there!

2009-01-24

Idag är det ferre på g!
Lindha fyller 20 år! CONGRATS!
Ikväll blire drag! Lindha är nu 20 och systemetmyndig! =)



Dags att dra på sig den ultimata, superfestiga partylooken idag då!
Eeelller?


Lite grimaser, lite glädje, lite sång, lite mingel, lite dans och JÄVLIGT MKT PARTY!

This is what we do, this is nothing new, this is we, party hardy here with mee!




2009-01-24

Jonas nya roliga frågeställning!

J: Hurru, Moosingen där! När du flyttade in till Bollnäs, fick du en blankett då om hur du ville bo?
M:  Huh? Vadå?
J: Jaamen, Fick du hem en blankett med svarsalternativ med vilka människor du ville bo med och så?
M: Nej, det fungerar inte riktigt så, men bra tänkt där!
J: Jamen, det måste du ju ha fått och så stod det, Vill du bo med konstiga människor? SVAR JA! Måste du ha sagt då?
M: Hahaha! Efter det absoluta helhjärtade och varmt välkomnande ni fick? HAHAHAHAHA!

Så jävla kul! Tihi, the fact is att jag kunde nog inte bo med bättre människor från skolan faktiskt! Aslugnt och dessutom har vi inte tjafsat en endaste gång. Underbart måste jag säga!

Sliiuuta nu brat!

För övrigt, hockeyn gick relativt bra, har träningsverk och är helt utmattad! Låg mestadels på magen medans vi spelade, men självklart funkade även det! Det är ju lite av min image att ligga på mage också! haha! Gick inte hem med seger till fullo, men självklart så får man lov att ge lite välgörenhetsmål också, det ska ju bli en match av det hela inte en klar seger! haha^^!

Jaa, Moosing som hockeyspelare=Moosing som streetdancer= marionettdocka
Säkert sjukt underhållande för den som tittar på! Men men, någon lär väl vara den där pajsaren som bjuder liiiite extra på sig själv!


Dock är skrillerna en skill jag har i smyg!

Nej nu ska jag kolla på sex and the city filmen för 25 gången!

2009-01-23

Sitter och väntar på att Jennie ska ringa och åka med henne hem!
Ska nog hälsa på moster också och låna en av hundarna och gå ut och gå en sväng, rensa tankarna lite och fundera på vilket nytt jobb som jag ska söka!



Är taggad på hockeyn vi ska spela idag, inget snack om saken! Haha=)! Vill ni se en stjärna, Seeeee på miiig!

Ska bli kul att hänga med Jennie idag, man har alltid roligt med henne! Hon är verkligen ett glädjerus! Underbar vän, underbar människa, det finns nog ingen som underskattar henne! Det finns inget att underskatta!  Det är en människa som man har riktigt höga tankar om! Tack för att du existerar!

Dagens revy!
1. Göra mig i ordning
2. Vänta på att Jennie ska hämta mig
3. Dricka en kopp kaffe och röka en ciggarett medan jag väntar
4. Åk ut till skogen
5. Hälsa på Moster och Janne
6. Ta en hund och gå på en releasande promenad
7. Gå till Jennie och hugga tag i skridskorna
8. Åka till IP och sätta igång
9. Spela hockey
10. Åka hem med segern i hjärtat
11. Sova

Underhålla mig lite med den här mannen i öronen! Äkta örongodis!


 

None


2009-01-22

Sitter man hemma i sängen nu och tänker, "hur fan ska man orka upp i morgon då, för att ta sig ut och spela hockey"?
Lyckligtvis är man ju skillad på skridskor, så det blir ingen bambi på hal is här inte! ^^

" EEEY Kan ni hålla käften era jävla Jubelidioter innan jag trycker in skallen på er " ^^ haha!
 Inte direkt citerat av sofokles, men citerat från en random Jubelidiot, en riktig Pajas!




Skönt att vara hemma i alla fall, blev riktigt förbannad på jobbet idag orkar inte ta det nu, men det hände diverse saker i alla fall som kändes helt världelöst i min värld! Aja, bullshit i alla fall!


"Jubelidioter hela bunten är vad ni är! Kan ni hålla KÄFT?"




2009-01-22

Igår var en helt spårad dag! Först var man i skolan fram till 19.00 och får ett samtal runt 14.00 av Emil som berättar att han och Jonas spontant var på väg upp till mig och hälsa på! Sjukt kul, sjukt spontat, sjukt oplanerat=) Vi försökte skapa en plan! Tanken var att vi skulle sitta hemma, snacka, lyssna på musik, chilla lite, kränga några bärs! Men det slutade inte som någon av oss tänkt det! Vi gick ut på krogen, shotade lite, drack lite mer, träffade på trevligt folk, gick till max och käkade middag 02.00! Allt gick bra tills vi kom till viadukten! E. Börjar spy, spyr ur sig lungorna, magsäcken och levern! Vi kommer hem E. fortsätter att dricka, vi somnar och vi vaknar och E. är helt och hållet bakis, ut och in och dessutom organslös i stort sätt! IQ-varning! haha;) Patrik Pannben klarade vi oss utan den här gången, V FOR VENDETTA is nostalgi;) haha!

2009-01-21

Har en halvkonstig skoldag idag

Först börjar man kl. 13.00 med en mattelektion och jag tror att vi ska jobba med antingen derivatan eller probability.
14.00 börjar teatern och det är dags att repetera så då slutar vi väl runt 20.00
En skoldag med tiderna 13.00-20.00 är lite udda, i alla fall på gymnasiet.

Eftersom att man numera är singel, ledig, fri! Så kan man göra vad man vill, vilket ska vara skönt! Vilket till viss mån också är skönt. Någonstans känner jag att jag vill inte kunna göra precis vad jag vill, eller att allt jag gör, gör jag bara för min skull (förutom vänner, of course, snackar om singel/upptagen livet). Jag tror att jag är så van att vara i ett förhållande att jag trivs bäst i ett förhållande också, mer än i ett förhållande enbart med mig själv!
Har en del vänner som håller med, att de trivs också bättre i ett förhållande, än att vara singel. Andra säger motsatsen, dom trivs bättre som singel.
Menar inte att jag ska rusa in i något nytt, för det där reder sig själv med tiden, har aldrig tyckt att det är någon bra idé att hålla på och spana runt, man vet när det dyker upp och det gör det av sig självt!=)

Såhär var det att jag satt och funderade på varför man trivs antingen bättre som singel, eller bättre i ett förhållande?
Jag satt verkligen radade upp pro's and con's med singellivet och förhållande livet.
Det är verkligen mycket pro's med förhållanden, till och med tjafs och bråk (i måttliga mängder), för att man ska kunna utvecklas mer tillsammans,(Dessutom är själv försoningen den bästa delen med tjafs, ni vet vad jag menar;)?) 

Nu kan man dra slutsatsen av att jag är typiska förhållande tjejen!

None

Yesterday is history, tomorrow is a mystery and today is a gift, that is why it is called the present!


2009-01-20

                                                                                            En natt utan sömn
                                                                               En sol utan strålar
                                                                    Regn utan droppar



So very deep!
God I'm good at this!

Verkligen en natt utan sömn, är inte ens trött! Undrar vad det är för speciellt med den här natten! Sitter bara och väntar på att något ska hända! Eftersom att jag har en natt utan sömn, utan trötthet, utan pigghet! Det här gör jag när jag inte kan sova.

 1. Går upp tar en cigg och ett glas juice
 2. Nördar en av mina favoritserier (One tree hill)
 3. Skriver nya låtar
 4. Går upp tar en cigg och ett glas mjölk
 5. Kollar på lite mer one tree hill
 6. Funderar på vad jag ska skriva i bloggen, eftersom att jag ändå inte hade något bättre för mig.
 7. Går upp, tar en cigg och en funderare och ett glas blåbärsdryg
 8. Försöker sova, inser att det är omöjligt och väntar på att något ska hända
 9. Kollar på mera one tree hill
10 Fortsätter skriva mera låttexter
11. Nämnde jag att jag går upp tar en cigg och ett glas.....?


An all two days working progress day:).                                    
Ett smak prov kan ju få infinna sig också


Determined desire change your history to a predicted future

Walls closed in from dust, closed in from distrust

This wound wont turn into a scar, not even with the suture

All I ever wanted was us to adjust
When you like, turn your head when I go by
It was the last time the curtains fell down tonight.


None

So very deep


2009-01-19

Jag och Kristian fick ett ryck och började städa köket:)! Det luktar gott och känns fräscht! Vi avslutade städning med ett (enligt Kristian) riktigt skrovmål! Muuuuums!
Kvällen som slutar riktigt bra! Just nu sitter Lisa här också och har varit med oss på en redans Balkongis:).

Vad som händer nästa har jag dock inte den blekaste om! tihi:)

2009-01-19

TEATER!
Har haft en hel teater dag idag, repa, repa, repa, repa. Sex timmar har vi hållt igång så är ju rätt slut i huvudet nu!
Börjar få lite nerver nu, det närmar sig Premiär och jag känner mig fortfarande ur spelet lite! Har inte riktigt fullföljt karaktären till dess ståndpunkt i pjäsen ännu. Ska göra allt i min makt för att hitta de viktigaste karaktärsdragen. Musiken är dock färdig, bevarse oss väl! Nu är det bara agerandet till fullo som är kvar!

Å herregud, nämnde jag att jag börjat fått nerver?
Älskar teatern, det ger mig någon slags kick av att stå på scenen, ingen tvekan om att jag skulle kunna jobba med musik&teater resten av mitt liv. Det är fruktansvärt kul, spännande och enerverande! Alla dessa träningar, all dess text som ska framföra oss och ge oss framförhållningarna vi behöver för att utveckla ett liv.

Så har vi nerverna, stressade tankar! Jaja det är nog precis det jag behöver för att komma igång helhjärtat!

2009-01-16

Mutanterna förökar sig!

Mannen som är hälften träd hälften man! Enterna är på väg!
Vad tycks?

Man tror det knappt men det är sant!


2009-01-14

Sitter här och funderar på framtiden, vad jag ska göra med mitt liv, vem jag ska bli och vem jag kommer att vara!
vad ska man jobba med? Hur många barn kommer man kommer att ha, vem är min man? Låter tankarna flöda iväg och experimentera med min framtid.

Ska man bli teolog kanske?
Eller kriminalare?
Eller kvinnan som kan "tala" med hästar?
Eller massös?
Eller musiker?
Eller skådespelare?
Eller rent av arkeolog?

7 olika tankar, en tanke för varje veckodag och det dyker upp nya hela tiden! Jag låter tankarna rinna iväg! Försöker se mig själv där, sittandes på min gård med mina hästar, hundar, barn och min fabulösa absolut läckra man!

Ganska eggande att sitta och tänka såhär, det taggar till en lite.
Jag har en slags medvetenhet om hur mitt liv ska vara och hur mitt liv ska se ut, men mycket är oklart och många nya överraskningar väntar bakom hörnen!

Jaja, huvudsaken är att det händer något så tiden inte stannar och ändå att man åldras.
haha!


2009-01-14

Vad skönt det var att åka bort ett tag:)!
Jag har varit i Stockholm över natten.

Vi var där och såg "Allt om min mamma" i teaterformat, JÄTTEBRA! Den ägde helt! Super verkligen och senare på kvällen så träffade jag Malick:), en person jag har saknat! Jättemysig dag helt och hållet!

Jag hittade dessutom nya skor som jag köpte, jag, den ultimata Skofetischaren:) haha.
Vi sov dessutom på ett vandrarhem som dessutom enligt mig var alldeles för fräscht och fint för att kallas vandrarhem, i klass med många hotell faktiskt.

Satt o pratade med Malick igår om och ses mer.
Han åker iofs till Norge snart där Bartek är. Men jag ska nog åka dit och hälsa på dom:)! Jättekul!

Trevliga reunions, det tycker vi om^^


2009-01-11

Idag är det sista dagen innan skolan börjar igen!
Sista dagen av lugn och ro haha^^! Imorgon kör stressen igång igen! Kaffe och cigg varje ledig stund för att varva ner lite! Studier, studier, studier!

Tidigare har jag skrivit att jag ska ändra 10 saker med mig själv och i mitt liv!
Jag var ju vegetarian under ett ex antal år, och nu har jag börjat äta kött igen, sakta men säkert! Vilket blev en chock för andra människor mer än det blev för mig själv.
Men jaja, faktiskt det känns bra och ska försöka hålla mig till kött nu. Så det är 9 saker kvar som jag ska ändra! 9 principsaker i mitt liv ska hejdas lite och det är dags att testa på nya saker.

Under tiden jag var vegetarian fick jag frågan av så många om varför jag var det, helt okej! Men när folk började ställa krav på att man ska ge dom ett bra skäl till att man är vegetarian så blev jag irriterad!
FRÅGA: HELT OK
STÄLLA KRAV: FLOPP

Mina skäl är rätt för mig, kanske inte för dig. Men varför ska du acceptera att jag är vegetarian det är ändå mitt val! Haha sjukt störigt i alla fall.
Ska jag gå å ställa krav och säga, ge mig ett bra skäl till att du äter kött. Jag är säker på att de flesta skulle svara: För att det är gott!
Men det är inte ett acceptabelt svar när det gäller vegetarisk kost.
Jaa, den tiden är över nu och jag äter kött igen! Får se om det håller i sig eller om jag går tillbaka till att bli vegetarian på heltid igen.

Ha en sjukt bra söndag.

2009-01-10

Jag tror att jag oroat mig och grubblat lite väl mycket, på senaste tiden!
Fick lätta hjärtat i går och prata ut ordentligt som aldrig förr! Jag är glad för det och jag är glad för att saker kunde lösa sig på ett bra sätt!

Jag vill ditt bästa och mitt bästa på samma gång, men det jag gjorde igår gjorde jag mer för din skull! Det känns bra i alla fall att jag fick dig att känna dig bättre, för mig betyder det mycket!
Du betyder otroligt mycket för mig och kommer nog alltid att göra det, därför är din lycka väldigt viktigt för mig, mycket viktigare än att jag ska vara ledsen för saker som jag inte kan göra någonting åt!
Jag kände mig bättre som person i och med att jag fick dig att känna dig bättre!

Kröka inte på ryggen, utan stå rakt! Du vet att betyder mkt för så många! Jag vet att du egentligen vet det!


None

När saker löser sig så känns det bra!

Btw, en av mina kärade vänner ska gifta sig och idag har hon förlovningsfest!
Jag är så glad för hennes skull och önskar henne all lycka i världen! Står vid hennes sida och det kommer jag fortsätta att göra! I love u!<3


2009-01-09

Vissa människor förstår verkligen ingenting!
Fortsätter bara att visa att man inte är värd ett dyft!

2009-01-09

Ännu en tung dag!
Inte så farligt jobbig, det känns som om jag hämtat mig lite i alla fall! Har tänkt, funderat och grubblat på en del saker och fått ventilera mig lite så det känns bättre! Jag har kommit fram till en del saker och dessutom avklarat en del saker som jag gått och funderat på gällande tidigare inlägg!

Nästan så att jag övergått till att bli apatisk fast på samma gång känner jag fortfarande såren! Jag tror faktiskt att jag är okapabel till att hitta en lösning till det här, även om jag önskade för allt i världen att jag kunde göra det! Faktiskt är det första gången någonsin som jag inte kan komma på en lösning, där jag känner mig helt maktlös över allting!
Vill ju så gärna, men ibland räcker tydligen inte viljan till så då får det vara!

Mår bättre nu i alla fall när jag fått tänka i lugn och ro och återhämtat mig! Så jag hoppas verkligen att det här kan leda mig in på rätt väg!

Ja vad ska man säga, förlorar man en så står tusen åter!
Fast det är väldigt jobbigt att förlora någon som man bryr sig så mycket om!

Det går inte en dag utan att du finns i mina tankar!

2008-01-06

Todays song


För allt! För mig och för dig!

2008-01-06

Idag när jag vaknade kände jag solskenet lysa över mitt ansikte och blev fylld av solken och glädje!
Solskenet som jag en dag hoppats komma och lysa upp min dager i det tomma intet! På samma gång fick jag känslan av att jag inte ville gå upp och önskade solskenet att komma åter igen en bättre dag!

Som du sa, jag trodde att det skulle komma, att jag skulle kunna visa dig, men inte idag det får bli en annan dag!


2008-01-06

Den jobbigaste dagen ever!
Fy fan i helvete!

Jag vet att jag inget kan göra, men ändå försöker man så mycket! Kom fram till idag att det verkligen, verkligen, verkligen inte är någon idé längre! Ibland förstår inte folk hur älskad dom egentligen är av en person!
En person som visar sin kärlek, men får ingen respons, även om den säger att den älskar en.
Jag tror fortfarande på kärleken, glädjen och allt även om det här är en av dom bittraste och mest tragiska dagarna av mitt liv. Jag vet att det inte finns något att kämpa för!
Jag tror och hoppas verkligen att kärleken återfinner mig igen och kan omfamna mig, om jag låter den, om jag kan lita på den! Tiden läker alla sår, till och med dom djupaste, så en dag kommer jag att kunna blicka framåt och inse att det var rätt, att det var det bästa! En dag kommer jag att hitta min glädje och mitt solsken!
Jag önskar bara att jag skulle orka hålla ut, men det är inte värt det!
Jag tänker inte längre kämpa för någon som jag inte har ett värde för, eller någon som inte respekterar mig och kan prioritera mig.

Men en tung dag som denna kan inte ens jag hålla tårarna borta från kinderna.

Det är över nu!


2008-01-04

Ett nytt år, ett nytt liv och en ny hemlig regel!
Ett nytt kapitel, En nystart och ett stycke börja om från början!

Det är dags att göra lite förändringar tror jag!
Det är dags för en liten nyare verision av mig^^. Vet inte riktigt hur det ska gå till, men en sak är säker!
Jag ska ändra på ett tiotal saker i mitt liv! Dags att brösta upp sig lite och bli lite morskare!
Någon dag under veckan sker i alla fall den första förändringen, förhoppningsvis den andra också! De andra kommer att förändras sakta men säkert!
År 2009 börjar som singel, och icke skolfärdig!! År 2010 är mitt största arbetar-år och 2011 börjar min jordenrunt resa (om jag får med mig en kompis såklart)!

Jag blev dock taggad att avsluta det här året med att åka till stockholm, eventuellt flytta, med Jennie och söka tusentals Jobb!
Skulle vara jättekul att praktisera på ett bolag som gör filmmusik! Det känns som att det här året slutar med att mitt nya liv börjar ordentligt!
Jag vill utforska världen, jag vill dansa på moln, gå på vattnet, göra allt som om jag kunde leva upp till mitt namn ALLMIGHTYMOE!^^
Nej men seriöst vill jag uppleva så mycket jag bara kan innan jag blir för gammal (dvs, skaffar en riktig karl och familj)

Det läskiga är att jag redan ser framför mig hur mitt familjeliv kommer att se ut!
Det här är i alla fall en början i ett nytt kapitel av mitt liv!
2009 ska jag se till att det blir mitt bästa år.


I am sorry, I am sad, I can't do this anymore! You hurt me, you expand my wounds, you make me feel I'm nothing, worth less than shit! I become so numb, my eyes are full of tears because of what you said I determined belived.
On my outside I laughs more than I cries, on the inside I cries more than I laughs!
I'm badly hurt, you make it impossible trust you! You don't give a shit, only ignore, acts like you are too good to even try, you got too much pride, and I am sorry that I fooled myself, I am sorry I tried to belive what you said!
I become numb, I am sorry, I am sad, You hurt me, You make me feel I'm nothing, worth less than shit!


RSS 2.0