2009-02-25

Jag älskar dig!
Älskar dig mer än du kan ana!
Du är mitt hjärta och så kommer det att vara! <3


Madde ska väl åka till USA snart! Usch vad jag kommer att sakna henne:)! Men jag lovar att när du kommer hem, kommer allt att vara precis som förr!!
Vi alla kommer att sakna henne mycket! Men hon är värd att åka! Ser fram emot dagen du kommer hem igen, ser verkligen redan fram emot den=)! haha!

Idag ska jag åka ut till Järbot, hälsa på moster och hundarna=), ut på en långpromis, åka hem och sen till jobbet! =) igår gick det ju bra, kanske kommer det att fortsätta såhär=)!

2009-02-20

Hej!
Har inte orkat skrivit riktigt, men ska försöka ta tag i det igen=).
Ska ut och gå med Mandisen idag, hon är hundvakt åt en liten gölli vovve. Ska bli kul och träffa henne.


Ska bara nämna en sak, vissa vänner slutar inte att existera.
Vissa vänner gör en besviken.
Vissa vänner förstår inte skillnaden mellan problem och lycka, gör dom själva till ett problem.

2009-02-14

Äntligen hemma säger jag! Skönt att vara här, är så fruktansvärt trött på Bolle! Så nu var det fantastiskt fabulöst skönt att komma hem!^^.

Har haft lite grejjer för mig så har inte hunnit skrivit p.g.a det.

Onsdag- kommer hem, går hem till Stuart
Torsdag- Träffa Andy och jobba
Fredag- Vara hundvakt, hänga med tjejerna, åka med Mad o träffa Ems
Lördag- (idag), Vakna. ut och gå med Mad, slöa, städa och åka iväg på parteey.

Känns som fullspeckat schema, men antar att jag får vila ut om 45 år. När det är min generations tur att vara gammal och bli omhändertagen av diverse människor! Kände att den här dagen är helt underbar, solen skiner det är lagom kallt ute och himlen är alldeles klarblå. En sådan dag som man når sitt essence:) tihi.

Nu är det dags att rappa på, ska träffa Mad nu och gå ut och gå en sväng som sagt.
Har inte tid med det här tramses;)

2009-02-12

Idag är det torsdag och dessutom inte vilken torsdag som helst=). Eller jo det är det fast ändå inte.
Första dagen idag som jag ska jobba igen på mitt gamla jobb.

Stuart och jag!

Träffade Stuart igår, som helt allvarligt går in i en pendelpsykos snart^^ hihi. Oroa dig inte vännen, det är bara ett halvår kvar;). Förutom det så borde vi ses en annan dag, vi har lite och diskusitera.

Önskade att jag skulle kunna hänga med maads och gänget och åka pulka ikväll, men tyvärr så jobbar jag till 21.00 ikväll och därmed utesluter jag mig själv från den underbara pulk kvällen:(. En annan dag brewds and boyzz=).
Imorgon ska jag hem till Räven och kolla på Let's dance och frossa lite chips och godis=), lägga på mig lite extrakilon utöver dom extrakilon som redan finns, ääh men va faan, det är jag vär=).
Emil kom ihåg att allt är ditt fel, ditt fel och ingen annans;). Eftersom att allt som händer numera klassas som mitt fel men du, när jag tänker efter, det var jag också värd:). höhö^^

Idag kommer det unt hunt till mig:). Jag ska vara barnvakt åt katie, mysiga, svarthåriga, fyrbenta, skälliga katie=). Ska bli mys, älskar verkligen dom där hundarna, är det någon som förstår mig så är det dom, precis allt!

Ja nu har jag inte tid att sitta här mer, ska in och duscha lite och tvätta lite:) haha bybye all peeps!

2009-02-09

Nu har vi gjort spelat sista föreställingen av våran teater "HOUSE OF BERNADA ALBA".  Sjukt kul har det varit och jag saknar det redan, det är en sån känsla att stå på scenen, värsta endorfin kicken :D. Iofs är det skönt på samma gång eftersom att det är en del annat plugg att göra, ikväll är det matteprojektet som styr. Alltid är det något och aldrig är det en lugn stund, men vaa faan, för många lugna stunder så blir ju livet tråkigare, inte sant?

För er som inte visste det så åker jag hem i morgon kväll redan (tisdagkväll) och blir hemma ända tills söndag kväll. Ska jobba på onsdag och söndag.

Dessutom har jag fått tillbaka mitt gamla jobb nu också=). Är så fruktansvärt glad över det, trodde ett tag att jag blev tvungen att leva på sparpengarna, vilket inte är en jätte hit:P. Men nu är det löst i gen=).

Jag vad säger vi om fredagen? Spårad? Alkohol? Fulla människor? Minitranan? Sport in?
Och så klart smällen över ögat, AJ AJ AJ! Men nu är det lugnt igen haha=). Jävla random kväll alltså! Fii fan.

Emil: Suuuuuuuuuuuuug av mig! Standarnd kommentaren hela kvällen! Uj uj ^^

Jaa, nu ska jag återgå till att plugga igen. men vi hörs.
Keep in touch bro;)


2009-02-05

Thursday:


Today is not a good day, a day I rather erase, regarding the way I use to feel, is this the day when I am at my worst. I still hanging in there, but today I feel neither grace nor joy. Like I tell others, just let it be, don't hinder it don't hide it, just let it be. The way I use to touch it, the way I use to forget.
Even though the strenght is right inside me I am weak as never before, this is the day not even I can let the tears stay forever denied nor concealed.








Idag har jag suttit i stort sett hela dagen och jobbat med mitt matteprojekt och hoppas starkt på att få en 5:a på det=). Även om en 7:a är det mesta man kan få så aimar jag för en 5:a. Det räcker gott och väl åt mig, skulle jag få en 5:a allt som allt i matten skulle jag studsa och göra frivolter fast jag inte kan det, men den lyckan skulle nog få mig att kunna göra precis vad som helst, vad som än faller mig in:)

Betygsmål:                                                                         Som det förmodligen kommer att se ut:
1: Matte: 5                                                                              1: Matte: 4
2: Historia: 4                                                                          2: Historia: 4                                                  
3: Teater: 6                                                                            3: Teater: 5
=: 15                                                                                        =: 13



Men hur som haver så klarar jag betygen i alla fall, som det ser ut nu! Längtar tills jag blir färdig, vill flytta härifrån PRONTO. =)

2009-02-04

Har inte skrivit på länge nu, men har verkligen haft fullt upp.
Har jättemycket skolarbete på gång. Det mesta ska lämnas in inom 1 månad. Har gjort färdig min Historical Investigation. Nu är det Mathematical Project som ska in härnäst och efter det indevidual project portfolio, Research investigaion och Portfolio oral presentation. Så det är jättemycket nu, knappt så jag kommer att hinna.


IB ger mig!

1. Ångest
2. Stress
3. Sömnlöshet
4. Överdrivet mycket plugg

I alla fall ser den närmsta månaden ut såhär. Det är värt det, endast 6 månader kvar sen är jag hemma igen=).


Fredag: Teaterföreställning, vikenvännerna och fest/krogen:). Låter som en härlig kväll.


Tjolahej!


2009-02-01

Nu har premiären varit och det gick väl lysande bra? eller? Haha tur att våran grupp är kungligt bra på att rädda situationer åt varandra. =)
Det är sjukt kul i alla fall och jag har kommit fram till att jag stormtrivs på scenen och stormtrivs med att spela teater.
Det känns som om jag har hittat en ny unik sida hos mig, en positiv sida. Teatern om något har hjälpt mig att utvecklats väldigt mycket individuellt. Nya saker som förändrar mitt liv, min framtid och min syn på saker är något jag uppskattar otroligt mycket.

Igår blev det ferre i alla fall med två av mina favoritbrudar=), Hoeboe och BroGo. Tack för att ni finns!

None

Vill ha sommar nu, sommartid vid vattnet en varm sommarkväll! Jag saknar sommaren 2007, vill ha tillbaka den.
Känns som om jag skulle behöva ventilera av mig lite, mår bra, men det är lite saker jag skulle behöva få ur mig så nu ska jag ringa en vän och prata av mig lite.
Ha det bra alla peeeps:D

RSS 2.0