2009-03-31

Ja nu började saker att klarna på en del ställen i alla fall.
Skönt att rensa luften och jag hoppas och tror att det kommer att vara lugnt nu i alla fall, jag hoppas på det.
Uppskattar när människor är ärlig och vågar stå för vad de, tror tycker och tänker. Gillar när människor har sånt Go i sig.
Det underlättade allt kan jag säga med glädje:)

Känns för övrigt bättre med Andy.N också! Jag hoppas vi är på väg åt rätt håll nu, hoppas även att det håller i sig.
Peppa peppa ta i trä!

Funderar på om jag ska ta en riktigt lång varm och skön dusch, eller om jag ska strunta i det och lägga mig och sova på en gång. :)


Men men, skriver väl kanske senare dock.


2009-03-31

Grattis Mamma på födelsedagen!
Mamma fyller år idag och det känns lite tråkigt att jag inte kan vara hemma och gratta henne! Så jag passar på att blogga det i stället och visar hela världen att min Mamma fyller istället=).

Idag har jag varit i skolan och varit ambitiös och pluggat:). Men ska väl på lektion till kvart över två, har Historia!
Annars då, så är saker och ting helt OK idag.
Har dessutom bestämt mig att jag ska gå ner 9 kilo tills i sommar. Det är en tanke som jag bara måste uppfylla, skulle kännas så jävla skönt=).
Blev ännu mer taggad när jag var hemma hos Stuart och vägde mig, insåg att jag gått ner två kilo på två veckor, så det är bara att hålla i sig nu då.
Ska väl dessutom ta till mig friskis&svettis Matildas råd antar jag så jag för en gångs skull kan ha en relativt snygg sommarkropp. Hoppas det löser sig.
Från och med idag har jag godisförbud i två månader+att jag ska käka massa frukt och dricka massa fruktdrinkar så jag får i mig energi och näring.
Inget mer fetmat, läsk, godis eller dåliga intag(förutom cigg&Kaffe) på två månader. PEPPA PEPPA TA I TRÄ!

Jaa, men vi höres senare
tjing:)

2009-03-31

Blir så trött på all skit!
Nej nu ska jag sluta tänka på all skit, köra mitt race, finnas där för mina vänner, vara glad och må bra igen och vara den glada, snälla, trevliga människan som jag brukar vara! Skitsaker ska inte längre få stå ivägen för mig.
Jag hoppas dessutom att VI hittar tillbaka till varandra, du och jag. Jag hoppas det blir så. Mitt mål är det.
Men samarbete krävs på den fronten.

Mamma fyller år idag också, mycket värt att anteckna och lägga på minnet. Har ingen aning om vad jag ska ge henne för skoj.
TIPS? ge mig lite tips så blir det nog bra ska ni se:D.

Har träffat AndyN idag, vilket var otroligt mysigt och trevligt, kanske inte själva iskalla pimplingen, men att få vara med honom värmer mig i hjärtat, hoppas det håller i sig nu bara.

Förutom det så ska jag försöka sova nu, peppa peppa ta i trä och börja inse att allting inte är DITT problem, utan Ta vara på det som är för dig och skit i resten.

2009-03-28

Sitter och är hundvakt nu!
Men har inte direkt en bra dag idag, kan bero delvis på hästen och delvis på AndyN.
Fick ju höra en hel del saker under veckan som inte var så kul, bl.a igår.
Men har ju nått gränsen snart av hur mycket man kan ta utav det. Sitter inte direkt och tittar på, säger ju självklart ifrån, men det får man ju inte göra. Det är ju inte bara en som kan lösa problem när man är två om det, så då krävs det ju en del sammarbete.
Men men, alla tjafsar någon gång.

Tråkiga nyheter om hästen också:'(. Är hyperorolig och vet inte vart jag ska ta vägen. När det väl är något som jävlas då ska allting jävlas på en och samma gång? kan det inte räcka med en sak i taget, eller kan inte allting bara gå bra hela tiden? För när det går bra, går ju allting bra istället och det vill jag se lite oftare utav, helst endast det!

Så jag ska väl fortsätta vanka av och an tills vidare information dyker upp!
Jag är trött och slut, jag orkar inte ta mer från det! Så min energi kommer att läggas på saker som är värt det.


2009-03-26

Vill känna mig hel igen!
Det är över nu....

2009-03-25

Idag är det den efterlängtade löningsdagen, och alkoholhandlardagen och öldrickardagen. En ovanligt trevlig dag i månaden! Azzzuuum.

Det var hur länge sen som helst nu som jag var med, bokstavligt med och festade här nu. Ska bli riktigt mys.
Solen skiner idag, vilket uppskattas enormt mycket, det enda jag saknar nu är värmen.

Jag vill sitta på en filt, i Bikini, Grilla en saftig köttbit och ha potatissallad till, Öppna en iskall bärs i 25 graders sol! Jag vill det och jag vill det NU!
GIVE ME SUMMER!
Shit vad jag längtar, inte bara till värmen, utan när sommaren anländer är jag äntligen klar med skolan! Då påbörjar det en ny fas i mitt liv och den börjar tillsammans med sommaren! Ja vad mer kan jag säga, ge mig sommar och sol på stört, för då är det över, och jag kan få sitta på min filt, med min grillade köttbit och min iskalla öl och 25 graders solljusvärme.

Wounderbaum!
Tjing



2009-03-24

Tomma ord har verkligen ingen mening med någonting.
Men varför uttrycka tomma ord? Varför uttala verbala obetydliga meningar? Mycket kan man säga, men i vissa fall kanske man ska vara tyst? Finns det ingen som helst betydelse i verbala uttryck, varför då ens uttala dom?
Varför har så många problem med det?

För det första så är det dålig stil att göra det, för det andra så kan det eventuellt vara sårande, för det tredje så är det bara så fruktansvärt onödigt.
Det finns också tusen anledningar till att inte göra det och det finns inte en anledning till att göra det. Otroligt alltså. Tyvärr är människor bra naiva. Dessutom bra på att skapa en intregritet som inte existerar, fasader, som det i annat fall också kallas. Ge upp, ibland kan det räcka att gå vidare och bara skita i det.

Förresten har jag supertråkigt, vet inte vad jag ska göra för tillfället.
Meeeeeeeen, and it is a big but, så funderar jag på att ta en riktigt lång kvällsdusch och sen sätta pappilotter i håret och sova i dom i natt och få hyperlockigt hår i morgon, det skulle ju vara något!

Kanske jag ska ändra mitt utseende ytligt, medan du kan fortsätta att ändra ditt utseende inåt uppbyggt av en fasad och uttryckslösa verbala uttalanden.
För ovanlighetens skull.

Jaja, vi hörs
tjing

2009-03-24

Dagen före löning! Olalalala! I morgon kommer slantarna och då ska det handlas käk! Är typ hur hungrig som helst!
Trycker snart i mig soffan! ;)!
Jag ska köpa en ko i morgon och äta upp den!

Förutom det!
En Mr, som är långt borta just nu, och saknad kommer hem och jag ska få träffa honom i helgen:D! Människan är saknad och det ska bli så roligt att få träffa honom igen! 5 månader har det gått och det har faktiskt gått snabbt! Nu är du hemma snart och vi alla har väntat på dig och saknat dig hela tiden HALVAR:D!
One went and one comes back=P

Denna dag har jag varit effektiv och studerat histora, ett ämne, enligt mig, som är intressant. Tror nog jag ska läsa mer i kväll så jag inte tappar tråden över världskrigen. Har bestämt mig för nu vilka kapitel jag ska fokusera på och lägga vikten på tills slutexaminationerna. Det kommer att bli lite stressigt, skulle kanske börjat plugga mer intensivt för en månad sen, men det löser sig. HOPPAS och TROR jag.

Morran ligger i min säng och powernappar just nu, hon ska iväg på ett möte vid 18 tiden så jag lovade att jag skulle agera väckarklocka. tihi.
Jisses vad mkt man ska hålla koll på förutom sina egna lemmar! Hur ska det gå till? :P
Jaa men ser fram emot helgen i alla fall, äntligen ledig på en lördag, det ska bli så skönt=)


TJING

2009-03-23

Gud vad denna dag suuuuger!
Det enda kul, är att madde steppade förbi och hånade mig för att jag förlorade på kortspel hela tiden!
Skitkortlek!
Haha;)

Jaja, men snart ska jag åka tebax till skolan igen! Längtar redan hem (till viken alltså)! ja, längta hem innan man har åkt är inte dåligt jobbat det.. Kanske man skulle skaffa sig en hobby där uppe! Men wtf, det är ju bara två månader kvar:D!

Jaja, orkar inte skriva nåt mer idag, har dessutom inget direkt intressant att skriva idag heller. aja
bajs


2009-03-19

Detta inlägg kommer att handla om Jantelagen och mina åsikter runt den!
För er som inte vet vad jantelagen är så ska jag berätta, den innebär att man inte kan ha ett gott självförtroende utan att människor ser ner på en.

För det första är jag emot Jantelagen, det är det löjligaste jag har hört talas om. Fruktansvärt illa är det, att vårat samhälle är uppbyggt på en sådan lag. Att vi från början får lära oss att inte tycka om oss själva utan lära oss att kritisera istället. Man får inte säga att man är bra på något eller att man är nöjd med en fördel hos sig själv för då är man, en egoistisk bitch, en självgod slampa och en skrytglad odräglig person. = omdömet och fördomen " Vem fan tror hon/han att hon/han är". Vilket är en vanlig tanke hos människor när någon faktiskt kan uppskatta sig själv. Det är tråkigt att vi ska leva med denna lag som har fostrat vårat samhälle till barbiedocks ämnet. Ytligheten är det viktigtaste här i Sverige. Man varför inte se på insidan. En människa som kan uppskatta sig själv är verkligen en människa man bör se efter. Istället för att alltid behöva säga "vad ful jag är", eller vad "tjock jag är" kan man istället säga "Idag känner jag mig inte lika snygg som jag brukar vara" , Eller " Jag skulle nog vilja bli lite fastare i kroppen". För oftast är det så att dom människorna som uttrycker sig negativt om sig själv faktiskt uttrycker något som inte stämmer. Skulle man någon gång säga offentligt, "Jag är snygg" och mena det så dömer andra människor en, eller om man berättar om någon insats man är riktigt nöjd med så dömer människor en till det negativa och genast blir man ogillad.
Nu gäller inte det här alla människor, men otrolig många.
Jag både hör och ser det var och varannan dag. Vilket ni alla gör.
Jag tycker det är ett problem, inte konstigt att västvärlden överlag är deprimerad och känt för att människorna här är mest deprimerad enligt statistiken.
Inte konstigt när man det första vi får lära oss är att kritisera oss själva och dölja våra goda egenskaper.

Jag hoppas verkligen att nästa generation blir uppväxt med att lära sig att ta vara på sina goda egenskaper och redan från början får en stadig självbild. Då kanske vi en gång för alla kan bli av med Jantelagen.
Då kanske även västvärlden kan hämta sig från en stor del av deprissionen.
Då kanske ytligheten inte är lika viktigt längre.

Utrota Jantelagen!
Jag älskar människor som har en stadig självbild, som vågar visa vem dom är utan fasad!


2009-03-19

Idag är det vanlig skoldag, har haft historia och matten börjar om en kvart:(!
Funderade på om jag skulle ha en familyguy kväll ikväll eller om jag ska leka med någon, har inte bestämt mig, men det var ett tag sen jag kollade FG nu! sjukt bra och synnerligen sjukt! haha, men WTF bästa tecknade, även bättre än simpsons:)




The electric man för övrigt är ju rätt skoj!

om du var en family guy snubbe, vilken skulle du helst vara?

2009-03-18



Har nyss tittat på en film, det stod att det skulle vara en komedi, fast det var det ju inte, enligt min mening. Det var mer drama/komedi eller bara drama, lite svårt att sätta fingret på.




Keeping mum var titeln och den var väl sådär bra. Men rekommenderas ändå att titta på, den är värd att bli sedd i alla fall! Den är lite konstig men fullt förstålig och ganska förutsägbar på många ställen.

2009-03-18

Har vart och kollat på ThaiLisas spelning, sjukt bra=). Fan vilken utveckling! Bra senast jag såg och sjukt mkt bättre idag, nya sångaren hade en helt amazing voice. Han skulle få sjunga för mig varje dag om han ville haha:D. Nej men seriöst så var det king..

Jag hoppas att jag en dag kan spela så bra som dom gjorde idag.

I alla fall just nu sitter jag här och vet inte hur jag ska kunna fördriva tiden fram till kvällen, känns som att det blir till och sitta här. I Bolle finns inte så fruktansvärt mkt att göra, och inte särskilt stor yta att röra sig på.
Maria var sugen på att gå ut och festa, men jag käkar ju medicin+att mitt legg är borta+ att jag är pank. Det är bara inte meningen att jag skulle få gå ut och festa idag. Sjukt tråkigt, behövde nog gå ut och ta mig ett par 10 shots och lite bärs!

Imorgon är det hemgång i alla fall:D
Någon som vill leka med mig i helgen?
Har inte direkt jättestora planer så nu vill jag skapa några! Haha


Jaa, men i vilket fall som helst, bloggar kanske lite senare ikväll, men det återstår väl att se=)



Later on all hoe's and bro's

2009-03-18

Skoldag idag, luckely börjar jag inte förren ett eller två, kommer inte ritkigt ihåg ärligt talat, men ska i alla fall gå dit till halv ett om inte ännu tidigare så man får i sig lite lunch.
Gulaschsoppa eller nåt skulle det serveras eller nåt sånt, fullt ät bart men icke mättande!

Jag har varit lite dum och har lite dåligt samvete nu faktiskt, jag tror jag ska försöka ställa saker tillrätta idag
Om du läser det här, så vet du vem du är.
Dumt det är att bråka egentligen, så fruktansvärt onödigt, hetsade upp mig för en minimal sak igår och det var ju bara sjukt onödigt i alla fall.

Men men inga männsikor är felfria, så jag antar att det löser sig, vilket det verkade som igår i alla fall.
Jaa pyss på dig i alla fall<3

None
Så länge ska  den här mannen muntra upp stämningen lite. Ha det bra allt och alla vi hörs och ses pöss.

2009-03-18

Det gör ont!
Det gör så ont!
Pain, pain, pain.

Pain is pleasure?
No it's no pleasure, it only hurts, and it hurts badly!

Känslomässigt förstoppad? JA

2009-03-17

Jag vet inte vad jag ska göra, är riktigt ledsen just nu, skulle behöva en trygg axel att luta mig mot.
Är hur förvirrad som helst, vet inte vart jag ska ta vägen.
Har ju valt det själv, inte satt stopp för det önskar att jag gjorde det från början. Men man kan väl ångra sig?
Känns inte som att ärlighet är något som finns i vissa personers värld.
Men i min värld regerar ärligheten mest av allt. Sjukt viktigt.
Önskar ibland att saker såg annorlunda ut, eller åtminstone att jag var kapabel till att ändra dom till det bättre. Men i vissa fall går det verkligen inte.
Det går ju inte att prata om det, även om jag försöker så blir jag bara rejectad.
Jag vill bara få reda på vad som händer, vart riktingen headar åt?
Orkar verkligen inte, fast gör det i alla fall. Önskar att jag befann mig någon annanstans, någonstans,
where harm cannot find, the girl who went but stayed.

En trygg axel är allt som behövs just nu! En trygg axel...

Tragiskt? Ja
Patetiskt? Kanske
Orimligt? Nej

                                                                                                         

Later on all hoe's and bro's


2009-03-17

Idag är det tisdag vilket innebär skola.
Sitter uppe med kristian och han tjockar i sig en macka, medans jag själv sitter vid spisen röker en morgon cigg och skriver blogg, jaja, jag vet, tjejer är speciella vi kan göra flera saker samtidigt;)!.  En brist jag märkt hos killar att det klarar dom verkligen inte av;) haha.

Vaknade supertidigt idag, (åtta), och kunde verkligen inte somna om, fattar inte hur jag kan vakna så tidigt numera, men det gör jag bara om jag inte har väckarklockan på, är den på så vaknar jag definitivt inte.
Min kropp fungerar lite konstigt.


Jag måste börja planlägga och strukturera mina dagar, som det är nu är det så fruktansvärt osynkroniserade tider och dryga! Har ju lite planer som jag vill genomföra till sommaren. Har dock börjat hos en sångpedagog redan=).
Mitt största mål fram till sommaren är att gå ner i vikt och få en finare badstrandskropp, det skulle ju vara toppen! :D
Jeeesees vad det skulle tagga till mig.

Jaja, nu ska jag fortsätta min morgon tillsammans med krillster, med antingen en fläktis eller balle! :)

So long, later on all hoe's and bro's

2009-03-16

Har äntligen hittat ännu ett band som jag insett att jag gillar!
Gjorde inte det så mycket innan, men nu är jag helt frälst i dom!



Sjukt bra måste jag bara påpeka!
Dom har spelning i maj, nån som är sugen att fara till gbg och gå på koncer? ;)




Har bara tagit det lugn i helgen och jobbat både lördag och söndag! Fick i hop 15 timmar och en helt okej lön:)
Träffade Andy N igår och i lördags en sväng, skönt att resan gick bra för honom och att han kom hem hel och hållen=).
Medans alla andra var ute på krogen och roade sig, jaja skönt att ha ett par vita veckor nu. Dock tack vare pencillinen, fick lov att börja äta pencillin nu för brännsåret eftersom att det tar så lång tid innan det läker. Skitsår! Men men...

Idag ska man väl träffa Madde och gå ut o fika en sväng och senare ikväll headar jag tillbaka mot skolan igen. Sjukt tråkigt, men man måste hålla igång nu, det är inte långt kvar! Det närmar sig mot slutproven, och tro mig, det känns i hela kroppen, hela kroppen är full av adrenalin som ska motivera den där pluggningen. Jaa ser fram emot slutet i alla fall, ska bli grymt skönt att få flytta hem!

Ska försöka träffa Maria någon dag också, så kanske vi hinner leka lite, det var ett tag sen vi hade tid till att göra något riktigt kul. Det är ju mycket som ska göras nu så tyvärr räcker inte tiden till att göra så mycket roligt!
None
Maria och Jag på 60/70, det är fan riktigt kul med tema fester, håller redan på att planerar 20-årsfesten=)

Jaa, nu har jag inte tid att sitta här längre!
So long&later on all hoe's and bro's


2009-03-10

Älskar den här låten, den är så fin!



Sitter just nu och lyssnar på den och drömmer mig bort igen i min egen värld där inget ever will harm me!
I just wish I were in another place, I wish something will sweep me away sometime, because my dream will com true if only I belive in it.

2009-03-10

Barnsliga människa!
Jag orkar inte bry mig, helt allvarligt, bli sur för världens minsta grejj. Men aja, alla är vi olika, men sura i fred får du göra för jag tänker då inte sura med dig i alla fall.

Jaja, från det till något annat.
Har börjat skrivit och komponerat lite nytt nu, känns så skönt att äntligen hittat en hobby där jag faktiskt kan koppla bort allt och bara sitta i min drömvärld och drömma mig genom livet. Se saker i djupare perspektiv och i olika aspekter.
Jag drömmer mig bort och glömmer allt för en stund, bara njuter av tillfället. Drömmer och drömmer, jag tror jag är en drömmare. A dreamer who dreams of a better place, a dreamer who dreams of a certain way.

Fem saker som influerar mig

1. Lyrics
2. Melodier
3. Poems
4. Drömmar
5. Leva fritt

Jag älskar poems, jag älskar lyrics, jag älskar melodier, jag älskar drömmar, jag älskar att leva fritt. Om alla dessa fem saker finns i mitt liv, älskar jag livet mer än någonsin. Det finns inget som når fram till mig mer än dessa fem faktorer.
Det får mig att tänka till och det vidgar definitivt mina vyer. Om inte annat så utvecklas jag genom det. När jag väl börjar vill jag bara ha mer, mer och mer. Törstar efter det. Det här är fem saker som kommer att finnas i mitt liv i resten av mitt liv.



Always a dreamer in a dreamers mind


 


2009-03-09

Har precis kommit från skolan och inser nu hur brått det är med en del uppgifter, tänkte att jag i alla fall skulle hinna slänga i mig något, kommer att vara totalt socialt isolerad idag känns det som!

Tänk framåt, snart klar!
Gick med några av teatervännerna i korridoren idag och som av en händelse insåg vi, fuck this is screwed up.
I will quote this: LET'S FAIL THEATRE!
Men å andra sidan, no do not let's! I is not very bright today, can feel the sort of foam in my head just prevent me to study!
hsscsshssstupid brain ghosts!


fan pumpa, det är bara att pumpa! PUMPA RÅÅÅÅ

men i alla fall, kvällen ägnas åt Individual dependent project and Practical performance presentation eller nåt.
Ska sitta här i mina uråldriga ludna byxor och min slöa tröja och köra igång!



  
Later on all hoe's and bro's

O.T.H

Nu är det dags för sängen och den varmt rekommenderade serien OTH!





Serien i mitt liv! I löööve it, I löööve them!


Later on all hoe's and bros!


2009-03-08

Idag....
Jaa idag känner jag mig otroligt snygg och fräsch... NOT =). Haha, har jobbat hela dagen, kändes jävligt lamt och lökigt.
Jaja, tyckte det var bajsOpruppOfis! Men den jobbiga dagen är över i alla fall!
Ska försöka hinna med att kolla på Beck, har inte sett dom nyaste filmerna så hoppas jag hinner det!

Har färit tillbax till Bolle nu och måste tråkigt och ångestfullt nog plugga eftersom att jag har lite inlämningar i morgon, så har inte skit mycket tid till den här bloggen så mycket som jag hattar fram och tillbaka numera:P. Jaja, det kommer det kommer!

Take a fistful and be satisfied!



Later on all Hoe's and bro's

2009-03-07

People sometimes leaves!

Jag misstog mig nog ändå inte, kan knappast tro det. Vad är problemet?
HATAR: FALSKA MÄNNISKOR!

Vad fan har du för problem egentligen? Det är ju något som inte stämmer. Säg som det är i stället för att springa runt och snacka bakom ryggen, eller vad fan du nu håller på med.
Vad det än handlar om så skiter jag fullständigt i det, du förloroar i alla fall, ingen av oss orkar snart bry sig om det.
Du vinner inte på det i alla fall, så lägg av bara.

Seriöst, vissa människor tar ju priset alltså, blir knappast förvånad över något dylikt längre.
Det finns för många falska i denna värld för att du ska kunna förvåna mig eller någon av oss.
Tro mig, du är inte den falske ensam om mina aningar stämmer.
Något är ju gaaeelet alltså!

BTW, nämnde jag att jag fullkomligt avskyr FALSKA MÄNNISKOR SOM DU!?

Later on all hoe's and bro's


2009-03-06

Fredag igen då!
De två senaste dagarna har man varit magsjuk, började på onsdagkvällen, fortsatte hela torsdag. Idag är det lite bättre, det enda som saknas är en gnutta energi:P. Har två uppsatser som ska in på måndag, så måste verkligen lägga manken till att få dom färdiga! Ska göra allt som står i min makt för att bli klar.

Skönt att vara hemma dock.
Ska jobba i dag från 16.00, så hinner väl inte göra allt för mycket fram tills dess. En fika hinns det nog med =), fan vad gott med en bulle=).



Later all hoe's and bro's

2009-03-04

Sitter här latast ivärlden och vill fortsätta plugga, men har ingen ork kvar i huvudet. Shit alltså, lite spirit vore inte hel gaaaelet!



Jag kände att det kanske var dags för lite stuart time, men det får vänta tills jag kommer hem!
Stuart is one of the stars, the brightest like lodestar, wherever you go day and night she will be there to lead, to listen.
Who the hell do not want to have a star like that in her life?

2009-03-04

MICAELA ÄR "BÄST"! ^^ Det skulle jag skriva sa hon! Varför vet jag inte. Min mening med det hela är förmodligen för att hon har en riktigt hemlig mejl, med riktigt hemliga meddelanden med mycket hemliga innehåll, med mycket hemlig information. Micaela heter nog inte ens micaela, så hemlig är hon.

Har dessutom gjort ett test på nätet bara för att jag hade tråkigt och väldigt mycket för mycket fritid en dag. Ett så kallat hjältes test!
Nu kan jag ärligt konstatera att jag är lika tuff som FANTOMEN! Fuck spindelmannen, fuck Batman. Det är fantomen som är coolast, jag är fantomen från och med nu. Allmightymoe goes Fantomen! ^^. Haha

Sitter och funderar när jag ska plugga klart för som det ser ut nu har jag delat upp pluggandet i kvartar, en kvart plugg, en kvart rast, en kvart plugg, en kvart rast. Skitdrygt och jätteonödigt, men wtf, man lever bara en gång så orka ens tänka tanken på att klaga!

Jag har en hemlig plan pågång, en riktigt hemlig plan, tillsammans med en hemlig vän. =) vad det är kommer att komma ut senare, men än sålänge är det ett secret mission! Kan inte säga när det kommer ut vad det handlar om, men det är riktigt hemligt i alla fall=)!

Ha det bra, and fuck you all hoes and bro's^^


RSS 2.0