Höst yra!

Nu märks det verkligen att höst-vintern är på ingående, frostiga mornar, iskalla dagar med isiga vindar, regnskurar som om man vore i regnskogen. Helt otroligt vad vädret kan vända från linne-varmt till täckjacks-iskallt på en pisskvart.


Är på så bra humör idag.
Log redan när jag vaknade i morse med solstrålarna i ansiktet, känner att den här dagen är en väldigt bra dag=). Kunde inte mått bättre. Ändå är det inte något speciellt, bara en helt vanlig dag i min helt vanliga vardag. Känns verkligen som om alla chakran i kroppen är i sin bästa balans.

Har ett väldigt viktigt projekt på gång som jag ser fram emot, som dock inte är officiellt än och är lite små hemligt. Tänkte inte göra så stor grej av det än! hihi=).

Ja, då var det dags att kolla en snabbis på tv, sen ska jag dra och ta en fika med Johan och Madde!
Hörs och ses.

p.s. Ni vet att jag älskar och uppskattar er som står mig nära och alltid stöttar upp mig när jag är på väg att falla och att ni alltid finns där och skyddar mig när det behövs och att ni vågar stå upp för mig. Det är något jag värdesätter så otroligt mycket, jag är glad att jag har er och den förmånen. Ni gör allting så mycket lättare och tryggare. Ni alla kan räkna med samma tillbaka! Tack så väldigt mycket att ni alltid finns!

RSS 2.0