Fredag 19-09-2008

Åååh vad skönt att vara hemma :). Sitter o myser the absolute fabulous huvtröja som jag stal av Laysis Poosis=) Passar på att tjyva nu när hon åkt till Tyskland :D.
Idag kommer Jennie och Madde hit, dem ska laga mat åt mig och ordna världens myskväll bara för mig =). Jättegulligt av dom juee =).

Vänner är det viktigaste man har i livet, har verkligen suttit och tänkt på det. Det är så, helt oslagbara.
Att vara rädd om, bry sig om, älska, förlita sig på någon, det är verkligen en skruvad, härlig känsla. Att ha någon att bry sig om. Att ha någon som ät rädd om, bryr sig om, älskar, förlitar sig på en själv=).
Herregud, vad vore Moa i all sin glans om inte hennes kära vänner fanns?

Det här året med teatern så är våran slutproduktion "Bernadas Hus".
Fruktansvärt tung pjäs. Instängdhet, hysteri, kärlekslöst jaa och mycket mer, själv önskar jag rollen som "häxan" Bernada själv =). Skulle vara en jätterolig utmaningen att få spela den karaktären. Nu är det klart i alla fall =) Jag ska göra musiken till Pjäsen. HUR KUL ÄR INTE DET?:D. Förutom att det är ett stort personligt intresse så är det också en erfarenhet, på så vis kommer jag verkligen att utmana mig själv och push the limits =).
Det är det som är det roliga med teater, det finns inga gränser, man måste prova sig fram tills man hittar de rätta karaktärsdragen för att kunna spela ut dem och ge budskapet man planerat.
Fruktansvärt kul, ser fram emot att börja arbeta med pjäsen redan nu =).

Septemberyra

Skolan är i gång för fulla muggar =). Det känns verkligen fruktansvärt skönt att äntligen hittat ett mål och ett syfte med mitt liv. Herregud. Det är så mycket jag ska uppleva, så mycket som jag ska göra.
Kan inte förneka att det jag längtar allra mest till är att få en bra utbildning och ett bra jobb där jag trivs med hela förhållandet till "vuxenlivet". Att få bo på min gård, med massa hästar, hundar, barn och såklart min underbara man =).

Just nu har jag så mycket projekt som jag vill genomföra att jag inte vet var jag ska starta.
Tack och lov så har jag verkligen hittat det som känns vara mitt. Även om jag fortfarande är förvirrad över hela situationen.
Om jag siktar mot målet, dag för dag gör allt jag kan, även om det tar fem år, eller tio år så kommer jag att lyckas, bara jag är fast besluten att göra det.

Always give your full strength, be determined to carry through your wish.
Achievement brings the best views of you, if you to have faith in yourself, you can do whatever you want, to make your dreams come true. Achievements will make you happy and through your actions you will not only please yourself but please other people around you. BUT you have to fight your own war, Make it happen, be optimistic.
ONLY you can make the choise. Either you can choose to be miserable, or think you will never reach your wish. If so, you won't. You can choose to be optimistic, and belive it. If so you will in one way or another succeed. Only you can make it happen.

Meningen med livet blir pre


Kloka val och nya tag.

Äntligen har jag släppt ett problem och valt att gå vidare. Huamej det känns skönt.
Hatar att ständigt oroa mig över något som jag inte ens har förmåga att påverka.
Men men.. på något sätt har det väl gjort mej starkare också.

Tycker bara att allt gick för långt, för långt redan från början OCH det gjorde det verkligen. Självklart kan man känna som man gör och ha sina åsikter, men man behöver inte överdramatisera det.

Försökte be om ursäkt, försökte förklara att jag verkligen aldrig med mening skulle för avsikt såra dig eller någon annan,  gav dig tid som du bad om, i tre månader. Efter tre månader tyckte jag att det inte var någon idé längre och insåg att vi kommer ändå aldrig att kunna bli vänner som förr. Det skulle verkligen kännas som om jag skulle tvungen att tassa runt dig för att inte göra bort mig.

Såklart är det tråkigt att en sådan grej bara kan förstöra en vänskap, men på samma gång känns det som en lättnad för nu behöver jag inte gå igenom det igen.

För övrigt så flyter allt på bra nu. Jag är nöjd med min livsstil och min livssituation just nu. :) Så tack och hej.

RSS 2.0