Jahapp

Hej, Hallå, Tjo Fräs!

Idag som i tisdag, har jag varit inne i Sthlm och mött lilla mamma, moster, morbror, Micke och Anna. Vi strosade runt lite på stan d.v.s gamla stan, hötorget, djurgården/Grönalund :D och lite överallt faktiskt. Har varit mycket duktig faktist. Fönstershoppade endast men det kliade i fingrarna var man än gick vill jag lova. Introducerade Anna och Morbror för nya INSANE karusellen som är sjukt otäck, äcklig och rolig. Jag tror att dom gillade den faktiskt, dom gick med ett leende därifrån när galna rundan var över =).

Jag är påväg hemöver nu igen, för er som inte visste det. Men det medför ju något gott ialla fall, får äntligen vara runt om mina nära och kära. Jag kände delvis att jag ville åka hem och kände väl av missnöje så jag var förberedd på det. Jag älskar alla hästarna men den här platsen är inte den rätta för mig. Jag hoppas att dem finner sig tillrätta och hittar någon de trivs med.
Det var en stor besvikelse. Vilken fars.

Har inte fått nåt jobb hemöver ännu, så jag har all tid i världen att leka av mig tills dess. Ni mina fränder får uppdraget av mig att säga till när ni är lediga och kan hitta på något kul. Är det något jag behöver nu så är det uppmuntring från eran sida efter allt som varit, inga andra än ni är bättre på det =).

Tjingeling.


Första gången..

Idag var det första dagen i stallet UTAN Jannica, vilket var lite nervöst. Allting har dock gått bra idag.
Sandra har varit här hela dagen och hjälpt till mycket. Det underlättade otroligt mkt måste jag säga. Tack för det=).
Hon kommer att vara här alla dagarna som Jannica är borta på tävling.
Fick höra lite senare idag att det hade gått bra för henne i alla klasserna hon startat för dagen. Inga problem eller förhinder.

Passade på att se mig om i Nyköping nu medans (C)andyman var här:). Trevlig stad, trivs mkt bättre med omgivningen och med själva stan i jämförelse med Bollnäs. Skönt att vara därifrån.

Har prata med Jennifer idag! Det är ju skönt att ha kompisarna över telefonen än att inte ha dom alls medans man är borta. Så tveka ffs inte på att ringa mig, jag är i behov av socialt sällskap! Har inte varit utan vänner såhär länge på väldigt länge. Jag saknar er allihopa, hela bunten, era jubeliddisar! <3

Emil ringde mig idag också, sjukt oväntat, välidigt efterlängtat och jäkligt kul:). Det var ju flera månader sen. Thanks, for your call dude. Cheer up, drink your beer and keep it up dude.

Imorgon tänkte jag och Sandra snabba oss lite med sysslorna som ska göras för att sen åka in till Nyköping och kolla på fotboll:). Ska bli kul att träffa lite nytt folk.


Jaja, nu ska jag spela lite med Andy, gnatt.


Ledig! Fantastiskt skönt!

Onsdag=Ledig dag, i alla fall den här veckan.
Andy N är fortfarande kvar här så vi ska ut på en roadtrip:D. Hur kul som helst. Antar att vi ska fiska lite, sen ska vi in till nyköping och käka på någon trevlig resturang.

Nu har jag äntligen sett Harry Potter-Halvblodsprinsen.
Måste säga att jag gillade den även fast jag blev lite besviken, trean är fortfarande min bästa film.
1. Harry Potter - Fången från azkaban
2. Harry Potter - Fenixorden
3. Harry Potter -
Halvblodsprinsen
Självklart så grät jag också litegrann. Den var ju sorglig även den som de andra filmerna. Är skitnöjd att jag sett den i alla fall.

Stuart, nu har vi många maraton att uppfylla. One tree hill, Harrypotter, Sagan om ringen och Twilight filmerna när de väl kommer helt och hållet. Jag säger bara en sak! EDWARD COLLINS, är den snyggaste karaktären genom tiderna. Min nya kärlek som jag delar med miljoner andra tjejer.
Förlåt Chad Michael Murray. Dig har jag varit trogen länge, jag lovar att du alltid ska vara ettan av snyggaste skådespelaren.

Nu sitter Andreas och gapar efter min uppmärksamhet. Så jag måste väl återgå till honom nu då.
Tjing


Arbetets härliga dagar

Hallå där!
Idag har jag varit med Jannica ut på en träningstävling med två av hästarna som står här. Tyvärr så missade jag Jannica in action. Hade hand om en av hästarna som jag fick ta med en bit bort från själva utomhusplatsen, guldponnyn var lite för glad för att få vara med och titta klart. Trippade lite på tårna, tog några extra varv o.s.v. En kvart senare var hon lugn och sansad i alla fall! Men ändå, roligt och sen hästen med så mkt glädje kroppen efter en tävling. Ett bra täcken:D. Tummen upp för det.

Skulle egentligen vara ledig i morgon, men det var lite väl mkt som skulle göras så jag får lov att skjuta upp min lediga dag och ta den på torsdagen istället. Vilket som egentligen.

Börjar att lära känna hästarna nu och deras olika beteenden + derar olika sätt med hanteringen. Det känns jättebra att veta lite hur dom är, hur dom ska behandlas och hur man tas med dom. De är ju väldigt olika individer i sig, ingen är den andre lik. Det är jätteroligt verkligen och ha så varierade hästar att ta hand om. Det känns verkligen att man lär sig så mkt mer om deras psykologi och fysik i alla möjliga kategorier
Enformiga saker är ingenting för mig. Det ska vara flexibelt, varierande, roligt och fysiskt. Alla de fyra alternativen är med på topp tiolistan när det kommer till självar arbetet.
Sen är det ju långa dagar, från 07.00-22.00 ibland 22.30 i vanlig ordning med en lunchrast på en timme och ett fåtal rökpauser. Ett fåtal dagar har varit lite kortare antingen med längre rast eller att jag fått sluta lite tidigare.

Funderar på om det börjar bli dags att sätta igång Jasmine eller om jag ska vänta med det ett tag till. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det faktiskt. Har ett par dagar på mig att bestämma det iofs. Hon går ute på bete nu och lever livet. Äter massor med gräs och är ute dygnet runt. Hon har det hur bra som helst. :D.
Har haft henne i sju år nu har jag räknat ut. Jissses vad snabbt tiden går.

Aah det gör den verkligen. Därför har jag inte tid att sitta här och skriva nå mer.
Börjar jobba 07.00 imorgon som vanligt.

Tjo Fräs
                                                        
Checking out 23.38


Nyinflyttad och nyarbetad!

Flyttlasset har äntligen gått nu!
Så nu bpr jag mitt ute i skogen med 2,5 mils avstånd tilll närmsta befolkade ställe. Har börjat jobba också. Det är för jävla långa dagar alltså. Tur att det är ett roligt arbete, annars hade jag aldrig stått ut! Trivs jättebra här med själva boendet och jobbet, men saknar mina vänner. Det är lite väl tomt utan er. Men ni får då allt kommma och hälsa på så ofta ni kan.
Så ni vet så kommer jag hem i slutet på September nästa gång, typ!

Stället som jag jobbar på heter Ramsta gård, som är en hästgård och jag jobbar för en tjej Jannica Wadell som startat och som driver företaget. Är här på provmånad till att börja med för att se hur det känns och så. Än sålänge känns det bra
för mig i alla fall.
Stallet är hur fint som helst och lillhuset jag bor i är hur gulligt som helst. Landskapet här nere är jättefint. Så det är ju  nästan bara massa ++++++ poäng på det här stället.

Det som är - är att jag saknar mina vänner otroligt mycket. Det kommer dröja innan man hittar folk häromkring att umgås med eftersom att jag bor mitt ute i skogen. Jobbet är ju inte en dans på roser, det är slitsamt, långa dagar (ibland korta). Men det är så himla roligt att jobba med så det är värt det, + att jag gillar att jobba mer fysiskt med kroppen.

Jaja nu är Andreas här på besök. Vi ska in till Stan och kolla runt lite grann. Roligt att han är här o hälsar på!

Om ni har funderingar på vad för slags företag det är jag jobbar för så gå gärna in på hemsidan
www.jawas.se
Där kan ni läsa om vad det är för något.

See u later alligator


2009-07-01

Hinner knappt skriva någonting!
Har så mkt att göra innan flytten!

Jag flyttar nästa vecka, jag ser fram emot det och det ska bli riktigt kul!

Idag är det tisdag och det är alltså bara en vecka kvar, nerverna börjar att komma!
Men men, ska utnyttja tiden till att ha så roligt jag bara kan=). Åka och bowla idag är ju tanken med Andreas i alla fall. Anders och Felicia kanske skulle hänga med dom också:)!

Måste kila nu, Andy kommer=)


RSS 2.0