Stallmys!

Hej hopp!

Nyss vart ute i stallet och tagit hand om ponnyn, som åter igen blivit lämnad ensam inne i stallet och helt hysterisk var hon när man kom dit :S!
Kan man verkligen kalla sig själv djurvän när man medvetet utsätter dom för det som är som mest jobbigt för dom?
Enligt mig? Nej!



Såhär fin är hon fortfarande! Utan henne vet jag inte vad jag hade tagit mig till!
Kan inte förstå hur djuren kan ge en så mycket glädje! Varje gång man är i stallet så är det som om man startar om motorerna! Dom blir så lätt glada, lite uppmärksamhet och dom är lyckligast i världen ungefär! Djuren är verkligen bra för hjärta och själ! Varje dag som jag åker dit oavsett om jag är på bra eller dåligt humör, så är jag alltid på ännu bättre och gladare humör när jag åker därifrån! Denna dam kommer nog få stanna hos mig livet ut!




Världens bästa hjärta! Älskar dig min finaste fyrbenting! <3


Mitt misstag eller Ditt svek?

Hej hej och Hallå!!


Sitter här och funderar fram och tillbaka på en del saker. Har en del saker som gnager på mig (känns det som).
Har tänkt stundtals på detta hela dagen och det stör mig att jag inte är riktigt "redo" att släppa det.

För er som inte känner mig sådär jättebra - Hej jag heter Moa och jag överanalyserar saker för att kunna få ett bra perspektiv och en bra utsikt över saker! Men, som sagt överanalyserar saker, inte hälsosamma grejjer det.
Men va fan, har ju skaffat en blogg för att kunna skriva av mig.


Alltså, när är man redo att släppa saker? När kan man sluta grubbla, fundera och framförallt sluta kräva svar på allting?
Jag skulle nog säga att man själv måste bestämma sig för att ta tag i saker istället för att bara sitta på arslet och låta det rinna förbi. Just det här med att man måste få svar, att man måste plocka sönder allt i microbitar är nog ändå ett visst kontrollbehov. Jag känner att jag förlorar kontrollen över situationen vilket jag VERKLIGEN inte tycker om. Skulle nog vilja säga att jag verkligen hatar att inte ha kontroll över situationen.

Jag upplever att jag tappar kontrollen över situationen när jag inte vet hur den ter sig, vilken riktning den är på väg emot, eller hur den kunde komma sig att överhuvudtaget uppstå, jadajadajda.... Jag tror ni vet vad jag menar. Det är det värsta jag vet. Det är väl ett slags kontrollbehov skulle jag tro. Jobbigt är det!


Var hittar man svar? I nationalencyklopedin eller?
Det enda man egentligen kan göra det är att utgå ifrån sig själv, utgå ifrån hur man själv skulle gjort. Men där har vi ett problem till. Den här situationen hade aldrig uppstått om det hade varit jag, så jag kan ju inte ens utgå ifrån mig själv här, mer än att det aldrig hade hänt!!

Jag har ett stort behov utav att tänka mycket, grubbla mycket, lösa allt och finna svar på allt.
Går inte det vill jag bara lämna det på plats och försäkra mig om att det inte finns en enda möjlighet, att det av någon slump kommer att stöta i hop med mig någonsin igen!

Är det mitt misstag? Eller är det ditt svek?
Frågan är ju är det..
Då undrar man såklart, vad är skillnaden på misstag och svek. Jo såhär ser jag på det, misstag är något som man gör utan att mena något illa, utan att veta att det kan såra andra, nåt knepigt som händer utan att man riktigt kan påverka det. Något som händer och som är felaktigt men inte illa ment.
Svek, det är något som man gör där man vet att möjligheten finns att någon kan bli sårad utan att egentligen försöka förhindra det. Något som man medvetet "ställer till med". Något man gör för att man inte bryr sig om att det faktiskt skadar andra! Något som sällan går att förlåta!
Är det mitt misstag? Eller är det ditt svek?

En bukett som säger förlåt kan förändra allt? Nej.. det kan det inte. Det är gulligt på många sätt och det uppskattas. Men det förändrar inte allting.. Det förändrar nästan inget alls. För stunden känns bättre, men det förändrar inte det som hänt och det hjälper inte situationen som den är nu. Man måste prioritera och verkligen bevisa det man vill!
Jag är på väg mot rätt håll i alla fall!



Jag älskar dig fast jag hatar dig!

I don't want to be the one the battle always choose
Cause inside I realise that I'm the one confused
I don't know what's worth fighting for or why I have to scream
I don't know why I instigate and say what I don't mean
I don't know why I got this way I never be alright
So I'm breaking the habit!



Gnatt!


2010-06-15

Jobbade som vanligt idag, enda skillnaden var att jag tog ut en komptimme idag så jag fick sluta en timme tidigare!
Kändes välbehövligt med tanke på att den här dagen kändes väldigt dryg, lång och allmänt jobbig!



Som de flesta vet har jag ett mål på att gå ner åtminstone 10 kilo nu under sommaren!
Så det är väl lika bra att beta av det målet så snart som möjligt så det bara är att fortsätta livet utan massa "måsten" =).

Föregående vecka så gick jag ned circus 2 kilo! Well here we can se some progress, aiight!! =).
Den här veckan ligger mitt mål på 1,5 kilo. Så peppa peppa!! Det här ska banne mig genomföras också!

Idag har jag varit duktigt och tagit mig ut och promenerat/joggat i 40 minuter och sen jobbat med magen och ryggen! Nu jäklar är man igång, dags att bli schnygg igen då! =)





 Efter en hel dag med jobb, stall, träning och total utmattning tänkte jag duscha och sova!
GNATT!


RSS 2.0